Tips om makkelijk en snel online & offline geld te verdienen

Qassa en Euroclix

Je kent vast wel de websites Qassa en Euroclix. Mijn voorkeur is Euroclix, omdat ik daar toch het meeste geld uit gesleept heb. Klik er gerust op en meldt je aan, dan help je mij ook een beetje 🙂

Minder gebruikelijke tips

  • Gfk: De dagelijkse boodschappen scannen (geen kleding of meubels) Als je ook (anoniem) laat ‘meekijken’ met je tv en mobiel, tablet of laptop of een combinatie, dan verdien je steeds meer. Het is allemaal anoniem, het enige wat ze wel weten is je leeftijd, geslacht, of je alleen woont, dat soort dingen. Ook kun je enquêtes invullen, ik doe dit zelf niet vaak. Per enquête ontvang je gemiddeld € 0,50. Per jaar kan ik zelf ongeveer € 80,00 uit laten keren, ik kies vaak waardebonnen uit.
  • Schrijven: Kun je goed schrijven? Er zijn diverse websites die jou daarvoor willen betalen: Textbroker, Thuiswerken, enzovoorts.
  • Foto’s verkopen: Je kunt je foto’s online aanbieden bij bijvoorbeeld Shutterstock.
  • Influencer: Heb je 1000 abonnees op YouTube, dan kun je geld gaan verdienen.
  • Je tweedehands spullen verkopen via Marktplaats of bol.com.
  • Als laatste dan misschien een tip die enorm makkelijk lijkt maar die toch niet altijd makkelijk is, minder geld uitgeven aan je boodschappen en je vaste lasten. Het kost tijd en doorzettingsvermogen, maar je kunt er enorm veel geld mee besparen.
Elke euro is er één

Denk jij nu, maar het kost zoveel tijd…

Dan wil ik je motiveren! Ik heb daarvoor een goede tip die gegarandeerd werkt en wetenschappelijk is bewezen! Hierbij gaat het om het aanleren van nieuwe gewoonten.

Mijn volgende blog zal hierover gaan. Vind je dit interessant? Vergeet dan niet om je in te schrijven, dan krijg je vanzelf een berichtje als dit artikel online staat!

Heb jij aanvullingen voor deze blog? Of volg je misschien al een paar van bovenstaande tips? Laat je reactie hieronder achter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: